Sjømannskirken i San Francisco

Sjømannskirken i San Francisco

Comments

Hei håper alt står bra til med dykk. Eg jobbar i Dagens (tidligare Her og Nå på P1). Vi ønsker å intervjue nordmenn eller norskspråklege i California om skogbrannene. Vi er derfor på utkikk etter nordmenn som bur i områder, eller i nærleiken av der det brenn. Vi er særlig interessert i å komme i kontakt med folk som har måtte evakuere eller som bur i nærleiken av stadar der det brenn. Setter stor pris på om dei som har tid og moglegheit sender meg ein melding for ein uforpliktande prat om ståa i området. Send meg ei melding her. Til [email protected] eller ring meg på +4795455496
En fantastisk fin ute-gudstjeneste. Sjømannspresten i vinhaven forsterket talens innhold. Det var jo nesten som å se Jesus selv. Nydelig musikk med fine tekster som vi kunne følge på skjermen.Lykke til videre….
For your information: Did you know that there are scholarships available for college students from the Peder P. Johnsen Education Fund? Henrik Ibsen Lodge #7, Sons of Norway is proud to offer this to students of Norwegian ancestry for academic excellence and involvement in the Norwegian - American community. Scholarships are awarded to any deserving students who are residents of Northern California studying full time at accredited colleges and universities. Beginning freshmen, undergraduate and graduate students are eligible. A minimum Grade Point Average of 2.7 is required. Deadline for submission of applications is April 1, 2020. To receive your application send an email to Karen Rogenes Rende at or PM me on this platform. Har det bra. Karen
Tack Terje och Siri för ett väldigt trevligt besök. Det var ju 30 år sen Terje, men det känns (nästan) som igår. Här kommer den fina bilden jag tog på er. På återseende!
Jag kom till SF för 30 år sen och träffade Martha Vigsnes på kjerka. Nu hoppas jag att få träffa Terje imorgon när jag kommer dit. Är du där då Terje?
Flott reklame for et viktig arbeid i Guds rike! Takk, Siri og Terje!
Siri og Terje er tilbake fra ferie. Nye vikarer er på plass. Derfor inviterer vi allerede i morgen, lørdag 3. august, til lørdagsgrøt kl 13.00. Kirken er som vanlig åpen fra kl 12.00 - 17.00. Søndag er det gudstjeneste kl 11.00. Denne og de kommende tre søndagene, er det "gammelpresten" Hans-Jørgen Svartvasmo som er prest og Ken Muir som spiller. Aud Irene og Hans-Jørgen vil være på kirken frem til den nye presten, Morgan Berg er på plass, som etter planen 26. august. Velkommen!!! Vi gleder oss til å se dere, alle sammen.
Ønsker dere på sjømannskirka en fantastisk fin 17. mai-feiring!
Hei, Jeg skal begynne i ny jobb den 22 april i en start-up som ligger i The Mission District. Bor nå midlertidig hos min onkel i San Jose, men det blir veldig langt å pendle fra her til San Francisco. Er det noen som vet om ledig leilighet/kollektiv/rom i nærheten a The Mission District? Setter stor pris på svar 🙂
Veldig fint å være her. Vi har blitt meget godt tatt imot. Hektisk start, men det går se til. 🙂
Takk for et hyggelig, lite møte midt i øvelsen til konserten! En liten prat og en stor utsikt i godværet gjorde godt:)
Riktig Godt Nytt År til dere alle på Sjømannskirken

Sjømannskirken i San Francisco ligger flott til i Hyde Street i bakken opp fra Fisherman's Wharf. Velkommen innom til en prat og en vaffel. Link til Huldra i San Francisco: http://www.facebook.com/group.php?gid=7949176013

Operating as usual

Selv om vi har stengt kirke, så baker Siri brød, kaker, boller og andre deilige bakevarer. 🍰🥮🍪 Ønsker du å bestille, så kan du kontakte Siri på (415) 497-6965.

Vi ber for situasjonen i Washington DC. Gud, hør vår bønn!

Å vise seg

Her er dagens hilsen fra oss om Gud som viser seg.

Gudstjeneste på Kristi Åpenbaringsdag

I dag starter den tiden i kirkeåret som kalles Åpenbaringstiden. Den varer fram til faste. God søndag fra oss i San Francisco.

1. nyttårsdag - Jesu navnedag

I dag feirer vi Jesu navnedag.

Fortsatt god jul fra oss. Ny andakt fra oss kommer til helgen.

Gratulerer til Lisa! 95 år i dag🎄

Å kom nå med lovsang

Salmen "Adeste fideles" eller "Å kom nå med lovsang" er en populær julesalme. Her tar vi utgangspunkt i salmens innhold.

Nine lessons & carols

Med denne gudstjenesten vil vi høre ni lesninger som bygger opp til Jesu fødsel og hans komme til oss. Det er masser av julesalmer vi håper du vil synge med på også, Takk til alle tekstleserne: Aina Halle Terje Vigsnes Anita Sletbak Torill Helland Bob McDermott Berit Wretling Mia Ljones Mossin Irene Lindbeck Tibbits. Og vi vil gi en stor takk til kantor Åslaug Hegstad Lervåg som har spilt inn fire av salmene på orgel for oss i Hauketo-Prinsdal kirke. Velsignet jul fra San Francisco.

God jul

Julen er her. Takk til Alexander, Isabelle og Emilie Bye for nydelig lesing og takk til Åslaug Hegstad Lervåg for majestetisk orgelspill.

Med ønske om en velsignet jul. Vi publiserer nettgudstjenesterher på Facebook både julaften og 1. juledag. Begge dager kl. 10.

Har du noe du vil snakke med oss om, så kontakt oss på telefon;

Siri: (415) 497-60965
Terje: (415) 497-6941
Morgan: (415) 497-6968

Andakt, fjerde uken i advent

Nå er det like før julen er her, og nå som fire lys er tent i adventstiden er det Maria som får fokus.

Sjømannskirken

God jul fra sjømannskirken i hele verden 🎄

Vi stemmer i fra hele verden for å ønske DEG en god jul! 🎄❤

Vi håper julen blir fin for alle til tross for at nok mange må feire på en annen måte enn de pleier. I denne sangen tenner vi tusen julelys fra San Francisco i vest til Sydney i øst. Nyt sangen! Dette er vår julegave til deg!

Og ønske gjerne god jul til alle der ute i kommentarfeltet❤

Gudstjeneste

Gudstjenesten denne helgen legges ut litt tisdligere. God 4. søndag i advent.

aftenposten.no

Som fersk student i USA var det særlig én ting som hjalp meg

Tusen takk Peter Flo Grinde-Hollevik for din sterke beskrivelse av Sjømannskirken i San Francisco. Vi håper denne artikkelen gir dere som leser den inspirasjon til å vite at vi er her for dere.

https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/lEM1L7/15-desember-de-gjoer-studietiden-min-bedre?utm_source=kopierlink&utm_content=deleknapp&utm_campaign=bunn

aftenposten.no Her har jeg vært vitne til alt jeg setter pris på i det varme, norske samfunnet – på motsatt side av Atlanteren

Andakt tredje uken i advent

Denne uken er fokuset døperen Johannes og andre som forutsa at det skulle komme en frelser til oss.

Søndagshilsen

Denne søndagen hilser vi med salmesang og et bibelvers. Følg dagens tema førstkommende tirsdag under ukens andakt.

mailchi.mp

Resultat på lotteri og adventstid

Her er dagens nyhetsbrev fra oss. Ønsker du å motta våre nyhetsbrev? Send en e-post til [email protected], så setter vi deg på listen.

https://mailchi.mp/sjomannskirken/god-helg-6q8u3yu89w-368424

mailchi.mp De ansatte:https://www.sjomannskirken.no/kirke/san-francisco/ansatte/  Vil du gi en gave: https://www.sjomannskirken.no/san-francisco/gi/

Som vi vet, er situasjonen slik at vi igjen må stenge ned våre åpningstider i kirken. Vi stenger på lørdager. Dersom du ønsker å handle noe, så kan du kontakte Siri på /415) 497-6965.

Andakt andre uken i advent

Det er andre uken i advent. Her er ukens andakt.

TREKNINGSLISTE, julebasar 2020

Tusen takk for alle som tok lodd til årets julelotteri. Vi solgte 4610 lodd for ca. $12.000. Dette gjør at vi kan være sjømannskirke for deg også videre.
Takk også til de av dere som donerte gevinster. Her er trekningslisten:

Gevinst 1: Cruise m/ «Mattew Turner»: Helmer Almas
Gevinst 2: Middag for 4 m/ intimkonsert: Kari Sandvik
Gevinst 3: Smykke v/Tove Norlander: Hallvard Haugenes
Gevinst 4: Genser: Jan Westerlin
Gevinst 5: Pledd: Kari Kalve
Gevinst 6: Kransekake: Cathrine Chiaro
Gevinst 7: Kransekake: Knut Akseth
Gevinst 8: Kransekake: Kari Kalve
Gevinst 9: Bløtekake: Bettina von der Lippe
Gevinst 10: Bløtekake: Magne Veimoen
Gevinst 11: Bløtekake: Per Bjørke m. fam
Gevinst 12: Bløtekake: Mia og Alexander Mossin
Gevinst 13: Bløtekake: Michael & Allyson Ely
Gevinst 14: Solokasse: Marthe & Maren Vigsnes
Gevinst 15: Solokasse: Tone Grunvald
Gevinst 16: Solokasse: Svanhild Hoover
Gevinst 17: Solokasse: Bendik Kleveland
Gevinst 18: Solokasse: Valerie Heimark
Gevinst 19: Nordic nest: Jill Beatty
Gevinst 20: Maleri av Don Mathiesen: Grete Trulock
Gevinst 21: Vinflaske 1950: Knut Akseth
Gevinst 22: Hudprodukter: Bodil Wibe

Gratulerer til vinnerne.

Advent lessons and carols

Denne søndagens gudsteneste er en såkalt "Advent lessons and carols." Det leses tekster som forteller profetier om den kommende Messias. God andre søndag i advent.

Hurra for en morsom helg i vente.

Lørdag kl. 14: live-trekning på Facebook. Siste mulighet for å kjøpe lodd er i morgen formiddag.

Søndag kl. 10: vi legger ut på Facebook «Advent Lessons and Carols» der mange av våre nordmenn i området vårt leser tekst.

Nå er det bare tre dager til trekning av årets julelotteri som skjer på vår Facebook-side. Takk for at du er med på å støtte julelotteriet. Det gjør at vi får inntekter til å være sjømannskirke også i framtiden.

Selve lotteriet trekkes 5. desember kl. 14 live på Facebook.
Her er hvordan du kan kjøpe lodd:
1: Kontakt oss på (415) 497 6941 dersom du vil kjøpe med sjekk. Den rekker nok ikke fram før lørdag, så da trenger vi at du kontakter oss på telefon.
2: Kjøp med Vipps #64809. Da er det viktig at du skriver at det er til loddkjøp.
3: Kjøp med Venmo @NSC-SF. Da er det viktig at du skriver at det er til loddkjøp.

Prisen på loddene er:
$3 for ett lodd
$30 for tolv lodd
$50 for tjue lodd
$100 for 45 lodd

Årets gevinster:
* For to personer: 3 timers cruise I San Francisco Bay rundt Alcatraz, Angel Island, og under Golden Gate Bridge ombord på 132ft brigantine "Matthew Turner"
* Tre-retters middag ved sjømannskirken for fire personer med intimkonsert ved Ken Muir
* Håndlaget smykke og ørepynt laget og donert av Tove Norlander
* Genser - donert av Tabita
* Pledd - donert av Tabita
* Kransekake x 3
* Marsipankake - gavekort x 5
* Solokasse x 5

Takk for støtten. Dersom du lurer på noe, så er du velkommen til å kontakte oss. Enten på e-post: [email protected] eller telefon til Siri på (415) 497-6965 eller Terje på (415) 497-6941.

Tirsdagsandakt

Dagens tema er den første uken i advent. God tirsdag.

Nettgudstjeneste

Så er første søndag i dvent her. Takk til Ane Mælan fra Skodje på Sunnmøre for inspirerende og nydelig pianospill og takk til Gordon Ashe for kraftfull bibellesing. God første søndag i advent.

Julebutikken vår er åpen hver lørdag fra kl. 12-17. I dag kom pilot for American Airlines Helmer Almås og kjæresten Adriana innom oss og kjøpte seg fine gensere.
Velkommen innom julebutikken vår alle lørdager fram til jul.

Braute-Olaf tar lodd av Tiger-Terje

Bli med på årets lotteri du også.
Fine premer.

Selve lotteriet trekkes 5. desember kl. 14 live på Facebook.
Her er hvordan du kan kjøpe lodd:
1: Send oss en sjekk med ønsket beløp.
2: Kjøp med Vipps #64809. Da er det viktig at du skriver at det er til loddkjøp.
3: Kjøp med Venmo @NSC-SF. Da er det viktig at du skriver at det er til loddkjøp.

Prisen på loddene er:
$3 for ett lodd
$30 for tolv lodd
$50 for tjue lodd
$100 for 45 lodd

Årets gevinster:
* For to personer: 3 timers cruise I San Francisco Bay rundt Alcatraz, Angel Island, og under Golden Gate Bridge ombord på 132ft brigantine "Matthew Turner"
* Tre-retters middag ved sjømannskirken for fire personer med intimkonsert ved Ken Muir
* Håndlaget smykke og ørepynt laget og donert av Tove Norlander
* Genser - donert av Tabita
* Pledd - donert av Tabita
* Kransekake x 3
* Marsipankaka - gavekort x 5
* Solokasse x 5

Takk for at du er med på å kjøpe lodd og på den måte støtte Sjømannskirken i San Francisco. Dersom du lurer på noe, så er du velkommen til å kontakte oss. Enten på e-post: [email protected] eller telefon til Siri på (415) 497-6965 eller Terje på (415) 497-6941.

Rettferdigheten skal seire

Dagens andakt har tittelen "rettferdigheten skal seire"

Gudstjeneste

God søndag fra oss i sjømannskirken.

Jesus - Gud som underviser

Dagens andakt har tittelen "Jesus - Gud som underviser"

Gudstjeneste

Her er dagens nettgudstjeneste. Takk til Oliver Tuttle for nydelig pianospill. God søndag.

Velkommen til årets julebutikk i kirken vår.
Butikken er åpen hver lørdag fram til jul
fra kl. 12-17.
Vi ses.

Want your place of worship to be the top-listed Place Of Worship in San Francisco?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Å vise seg
Gudstjeneste på Kristi Åpenbaringsdag
1. nyttårsdag - Jesu navnedag
Å kom nå med lovsang
Nine lessons & carols
God jul
Gudstjeneste
Andakt, fjerde uken i advent
Søndagshilsen
Andakt tredje uken i advent
Advent lessons and carols

Location

Telephone

Address


2454 Hyde St
San Francisco, CA
94109

General information

Sjømannskirken er et møtested for nordmenn og andre skandinaver i the San Francisco Bay Area, med faste tilbud for studenter, au pairer, familier og andre fastboende. Er du turist i San Francisco, er Sjømannskirken et "must", med sin flotte beliggenhet i bakken i Hyde Street, rett ovenfor Fisherman's Wharf.
Other Religious Organizations in San Francisco (show all)
San Francisco Seventh-day Adventist Korean Church San Francisco Seventh-day Adventist Korean Church
2565 Post St
San Francisco, 94115

SF Korean SDA Church 2565 Post St San Francisco, CA 94115

Famintos Movimento Famintos Movimento
San Francisco

Somos semeadores da Palavra de Deus!

Holy Name Society - West Coast Holy Name Society - West Coast
2390 Bush St.
San Francisco, 94115

Holy Name Society is a confraternity within the Catholic Church and promoted by the Dominican Order to promote reverence to the Holy Name of God and Jesus.

Congregation Beth Israel Judea, San Francisco Congregation Beth Israel Judea, San Francisco
625 Brotherhood Way
San Francisco, 94132

Congregation Beth Israel Judea is a center for progressive, egalitarian Judaism located in southwest San Francisco. Our multigenerational, participatory community welcomes all Jews and interfaith families along with their partners and friends.

Kościół Narodzenia Pańskiego w San Francisco Kościół Narodzenia Pańskiego w San Francisco
240 Fell St
San Francisco, 94102

MSZE ŚW. Niedziela 9:15 am Czytania i śpiew po chorwacku i słoweńsku, Msza Św. po angielsku. Niedziela 10:30 am Msza Św. po polsku.

RGT Youth RGT Youth
2233 17th St
San Francisco, 94103

Come check us out. We meet every Friday at 8:00 pm. 2233 17th Street, San Francisco.

St. Veronica Catholic Parish St. Veronica Catholic Parish
434 Alida Way
San Francisco, 94080

Use this Page to stay updated & connect with St. Veronica Catholic Parish. May God be with you.

テンプル・オブ・セト テンプル・オブ・セト
Post Office Box 470307
San Francisco, 94147

テンプル・オブ・セト

Los Carnival Los Carnival
2250 Mariposa St
San Francisco, 94110

We didn't start the fire...

Noe Valley Ministry Noe Valley Ministry
1021 Sanchez St
San Francisco, 94114-3312

Presbyterian Church

Eben Ezer Eben Ezer
San Francisco

San Pedro, San Antonio & San Carlos San Pedro, San Antonio & San Carlos
1200 Florida Street
San Francisco, 94110

St. Peter Church 1200 Florida Street San Francisco, CA 94110 www.saintpetersf.com St. Anthony Church 3215 Cesar Chavez Street San Francisco, CA 94110 415-647-2704 St. Charles Church 713 S. Van Ness Ave San Francisco, CA 94110 415-824-1700

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C