Romanian Church of God New York

Romanian Church of God New York

Comments

Pacea Domnului Isus scumpi frati in Domnu Isus suntem o familie penticostala din Romaniea suntem o familie cu 7 copii suntem hn tro situatie grea in primul val de pademie sotul care asigura necesarul aramas fara servici ear acum in aldoilea val este mult mai greu munceste foarte putin finca nuare unde si nune putem descurca avem nevoe de lemne si alimente nu va oblig dar va rog in numele Domnului ori cine poate ca din putinul lui sa inprumute pe Domnu Isus sa putem asigura necesarul copiilor Domnu sa va bine cuvinteze
Happy Mother's Day! Domnul sa va binecuvinteze!
Am renunțat la Isus în urmă cu doi ani (am făcut-o furios și violent împotriva a ceea ce simțea ca o ușoară pledoarie în mine să nu o fac) și este ca și cm a fost lăsată o gaură neagră unde a fost Isus. Tristețea, singurătatea, necredința care se înrăutățește. Ceva ceva prețios, acea iubire. M-am pocăit și am cerut iertare.

Urăsc păcatul meu pe care l-am făcut împotriva Lui. Te rog, roagă-te ca acest întuneric și goliciunea să nu fie Duhul lui Dumnezeu care să se îndepărteze definitiv de mine pentru damnare, ci o osândă temporală.
Mă întreb, am fost salvat într-adevăr sau am fost aproape salvat?

În orice caz, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCEPEȚI JESUS ​​în numele meu Mă salvează, pentru SAKE SA! Dacă El putea vedea de cuviință să mă dea înapoi să mă mir de iubirea deplină din partea mea pentru mine și de acea prețioasă aplecare pe care am avut-o în inima mea spre El.

Astăzi, cel mai chinuitor lucru este necredința mea. Într-un fel știu că Isus este real, că singurul răspuns este vărsarea sângelui său, dar duritatea inimii mele de a crede în poveștile fantastice ale Vechiului Testament mă împiedică, cred, de a veni pe deplin la Hristos.

Aș vrea să nu-l fi negat niciodată pe Hristos. Te rugăm să te rogi într-o zi în fiecare săptămână Isus să se întoarcă la mine și să-mi restaureze pe deplin, dacă este posibil, pe deplin, orice cruce trebuie să suport.
I renounced Jesus two years ago, (I did it angrily and violently against what felt like a slight plea in me not to do so) and it is like a black hole is left where Jesus was. The sadness, the loneliness, the worsening unbelief.That something precious, that love. I have been repenting and begging forgiveness.

I hate my sin I did against Him. Please pray this darkness and emptiness not be God's Spirit permanently departing from me for damnation, but a temporal, chastisement.
I wonder, was I REALLY saved, or was I almost saved?

Anyhow, PLEASE BEG JESUS on my behalf He save me, for HIS SAKE! If He could see fit to give me back to wonder ful love from e to me, and that precious bent I had in my heart towards Him.

Today, the most tormenting thing is my unbelief. I somehow kinda know Jesus is real, that His shed blood is the only answer, but my hardness of heart in believing in the fantastic Old Testament stories is holding me back, I believe, from coming fully to Christ.

I wish I had never denied Christ. Please pray one day every week Jesus come back to me and fully restore me, if at all possible FULLY, whatever cross I must bear afterwards.

Romanian Church of God of Ridgewood

Office hours: Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Thursday 1:00 pm - 5:00 pm

Operating as usual

10/24/2021

Church Service

10/24/2021

Church Service

Photos from Romanian Church of God New York's post 10/23/2021

Cu durere omeneasca in inimă, dar cu bucurie duhovnicească pe de altă parte, dorim sa anunțăm plecarea dintre noi a sorei Livia Zurka (Jurca). Domnul Isus i-a curmat suferința și i-a ascultat rugăciunea, chemând-o acasă la odihna mult dorită. După cm odinioară lucrarea Domnului începuse in Filipi când Cuvântul lui Dumnezeu a fost primit de Lidia și alte femei, tot așa și in orașul New York, mișcarea penticostala a început prin câteva familii și in mod deosebit câteva surori credincioase care au stat la temelia acestei biserici. Sora Livia a fost una din veteranele acestei biserici, pana la mutarea ei in Kitchener, Canada. O femeie a rugăciunii, folosită de Dumnezeu și cu dar profetic, prin credincioșia și dedicarea ei fata de lucrarea lui Dumnezeu, ea s-a dovedit a fi o adevarata piatra vie a temeliei acestei lucrări pe care a binecuvântat-o Dumnezeu peste ani și ani! Dorim ca Dumnezeu sa mângâie pe toți cei dragi din familie și prietenele ei dragi de la noi din biserica care au cunoscut-o de zeci de ani!
Serviciile funerare pentru cea care a fost sora Livia Zurka, sunt după cm urmează:

*Duminică (Oct 24):*
- 5:00 - 7:00 PM - Visitation
- 7:00 - 8:00 PM - Serviciul de priveghi

*Luni (Oct 25):*
- 10:30 AM - 11:30 AM - Serviciul de înmormântare
- aprox 11:45 AM - Serviciul de la cimitir (Woodland Cemetery)

Atât serviciul de priveghi cât și cel de înmormântare vor fi deschise pentru public în măsura capacității permise. Pentru oricine ar dori să vadă familia, este posibil la timpul de "Visitation" sau la serviciile funerare, dar trebuie să vă înregistrați la casa funerară: Henry Walser (apăsați pe butonul "RSVP" la programul corespunzător - https://www.henrywalser.com/memorials/livia-zurka/4757833/index.php). Dacă veți dori să fiți alături de familie și la cimitir (se permite mai multe persoane), adresa este: 119 Arlington Blvd, Kitchener, ON N2A 2G8.
Dumnezeu sa binecuvinteze și biserica sora din Kitchener, Canada unde sora Livia si-a petrecut mulți din ultimii ani ai vieții sale!
Pentru sora Livia, următoarele cuvinte ale Scripturii sunt așa de potrivite:
Psalmul 116:15 Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El.

10/17/2021

Church Service

10/17/2021

Church Service

Photos from Romanian Church of God New York's post 10/12/2021

We were so blessed to have youth from all around America come to be TRANSFORMED for God this past weekend at our Fall Revival Conference. May God bless everyone’s sacrifices and allow the Holy Spirit to transform God’s children and spread revival in our community!

10/08/2021

Fall Revival NYC - Friday Service

10/03/2021

Church Service

09/27/2021

Suntem alături de familia Furdui din Germania cărora “autoritatea de protecție a copiilor” le-a răpit cei 6 copii. Ne rugam ca Domnul sa dea biruința și sa primească copiii înapoi acasă. Este un alt “caz Bodnariu” și nu trebuie sa stam cu mâinile in sân!!!

09/23/2021

Church Service

09/19/2021

Church Service

09/12/2021

Church Service

Photos from Romanian Church of God New York's post 09/11/2021

After 20 years from the 9/11 tragedy in NYC, besides the respectful memory of the people who lost their lives in the cowardly and heinous attacks of those Islamic extremists and the support for the people who were affected by this horrific attack on our nation, we should also remember a few more important things:
- TODAY is still time to come at the Cross of Calvary!
- we should ALWAYS kneel and search GOD, not just in the times of trouble
- there is PERFECT PEACE and HEALING for our minds and souls from any wounds that CAN be found only through the wounds of JESUS and is coming only from JESUS who is the PRINCE of PEACE
- if liberty and freedom of this country was paid with great losses, the FREEDOM which GOD intended for our souls through the sufferings, the death and the resurrection of our LORD JESUS CHRIST are a perfect example of the LOVE of GOD, the Creator of us all

09/08/2021

Join us next Saturday for our annual church picnic!

Vă invităm la picnicul anual al bisericii!

Join us next Saturday for our annual church picnic!

Vă invităm la picnicul anual al bisericii!

Photos from Romanian Church of God New York's post 09/07/2021

Blessed time and fellowship at the Water Baptism!

Un timp binecuvântat și o părtășie frumoasă la botezul in apă!

09/04/2021

Mai avem o zi până să ne bucurăm împreună cu cerul pentru sufletele care încheie legământ cu Domnul Isus in apa botezului!
Romani 6:4 Noi, deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cm Hristos a înviat din morţi prin slava Tatălui, tot așa și noi să trăim o viaţă nouă.

Mai avem o zi până să ne bucurăm împreună cu cerul pentru sufletele care încheie legământ cu Domnul Isus in apa botezului!
Romani 6:4 Noi, deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cm Hristos a înviat din morţi prin slava Tatălui, tot așa și noi să trăim o viaţă nouă.

09/03/2021

Sunday, September 5th @ 9am
No rain, no floods and nothing else will turn back those who decided to follow Jesus!

Sunday, September 5th @ 9am
No rain, no floods and nothing else will turn back those who decided to follow Jesus!

09/01/2021

In vremuri bune sau vremuri grele rămân adevărate cuvintele Scripturii!

In vremuri bune sau vremuri grele rămân adevărate cuvintele Scripturii!

Liderii bisericilor din Australia și enoriașii se revoltă împotriva pașapoartelor de vaccinare 08/30/2021

Liderii bisericilor din Australia și enoriașii se revoltă împotriva pașapoartelor de vaccinare

Un pas important făcut de lideri creștini (îndeosebi din mediul evanghelic). E trist ca tari precum Australia sau Canada sunt vârf de lance in ce privește implementarea abuziva a vaccinarii obligatorii. Când te gândești la trecutul lor….E din ce in ce mai clar căci constrângerile asupra oamenilor vor fi din ce in ce mai puternice. Putem vorbi de o viitoare persecuție a oamenilor și in mod special a creștinilor, care pe baza inclusiv a conștiinței lor, nu pot sa se conforme acestei cerințe. Doar ca exemplu, este bine știut faptul ca la baza vaccinelor anti Covid, sunt folosite țesuturi de la fetuși umani, fapt care este in conflict cu opinia noastră anti-avort. Desigur ca intr-o societate ultra-egoista, nici mu contează ca e Ok sa sa omorâm bebeluși nenăscuți ca sa “trăim” noi. Oricum, sunt și multe alte motivele, inclusiv foarte multe dintre ele de ordin medical, pentru care un om condus de rațiune (nu de frica, de spălare pe creier cu informații false, etc) nu poate avea la momentul de fata încredere in aceste vaccine. Oameni premiați cu Nobel, au declarat clar ca nu este bine a se crea un vaccin in pandemie, pentru căci creste enorm riscul ca virusul sa producă mutații, ceea ce s-a și întâmplat și sunt atâtea multe alte motive (care nu țin deloc de teoria conspirației, ci doar de a folosi materia cenușie care ne-a dat-o bunul Dumnezeu, dar am ajuns sa avem o societate care nu mai știe sa gândească, lăsam doar Google sa gândească pt noi și așa numitii “experți”, care sunt manipulatori împinși de motivații ce nu au de a face cu stiinta.
Ca o concluzie, totuși Biserica trebuie sa nu uite ca Mântuitorul Isus a fost persecutat și condamnat la rândul Lui și ca a spus și Bisericii căci la rândul nostru vom avea parte de același “tratament”!
Ioan 15:18 Dacă vă urăște lumea, știţi că pe Mine M-a urât înaintea voastră.
Ioan 15:19 Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei, dar, pentru că nu sunteţi din lume și pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăște lumea.
Ioan 16:33 V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri, darîndrăzniţi, Eu am biruitlumea.”

https://www.stiripesurse.ro/liderii-bisericilor-din-australia-si-enoriasii-se-revolta-impotriva-pasapoartelor-de-vaccinare_1968214.html

Liderii bisericilor din Australia și enoriașii se revoltă împotriva pașapoartelor de vaccinare Peste 1.000 de lideri ai bisericii și peste 7.000 de membri ai bisericii și enoriaşi au semnat o scrisoare deschisă către prim-ministrul Scott...

08/29/2021

Church Service

08/24/2021

I believe this statement reflects the best way our church position about racism. And one more thing we can add to this: The LIVES of the Unborn Babies Matter TOO!!!!!!!!

I believe this statement reflects the best way our church position about racism. And one more thing we can add to this: The LIVES of the Unborn Babies Matter TOO!!!!!!!!

08/24/2021

Coming soon!!!

Coming soon!!!

08/22/2021

Church Service

08/22/2021

Due to weather conditions and especially high winds announced for today, our services will NOT be held in-person. Please come and fellowship with us today as follows:
@10 am Live on Facebook
@6 pm Live on Zoom
Let’s pray to God for our area and may people in our area turn their face towards God in times like this and make new commitments to love God and obey His commandments!

Due to weather conditions and especially high winds announced for today, our services will NOT be held in-person. Please come and fellowship with us today as follows:
@10 am Live on Facebook
@6 pm Live on Zoom
Let’s pray to God for our area and may people in our area turn their face towards God in times like this and make new commitments to love God and obey His commandments!

08/21/2021

Let’s pray for Afghanistan! The few Christians are in even greater danger now. Americans and other strangers there are in great distress, along with the afghans who were cooperating with the western world. Let’s pray for American leadership which is part of the problem of what’s going on today through their poor leadership, judgement, law and order sense and lack of compassion towards those whom really need our compassion. May God give them wisdom and everything else they need to act accordingly!

Let’s pray for Afghanistan! The few Christians are in even greater danger now. Americans and other strangers there are in great distress, along with the afghans who were cooperating with the western world. Let’s pray for American leadership which is part of the problem of what’s going on today through their poor leadership, judgement, law and order sense and lack of compassion towards those whom really need our compassion. May God give them wisdom and everything else they need to act accordingly!

08/15/2021

Church Service

08/08/2021

Church Service

Photos from Romanian Church of God New York's post 08/07/2021

Prin harul lui Dumnezeu, împreuna cu prezbiterul Marius Roșu din Iași și Organizația de misiune Holy Fire România, de aproape 3 ani de zile biserica noastră sprijinește atât prin rugăciune, cât si financiar, lucrarea Evanghelică de pionierat in orașul Podul Iloaiei, județul Iași. La momentul actual, aceasta lucrare este deja o biserica cu numele Golgota, care are membrii activi si mulți copii care frecventează biserica. Am avut harul ca pastor al bisericii din New York si partener in aceasta lucrare, ca Duminica trecută sa fiu prezent la slujba si totodata la sărbătoarea Cinei Domnului!
Ne vom ruga in continuare si vom face tot ce este posibil ca orașul Podul Iloaei din Iași sa fie binecuvântat de puterea Evangheliei si cât mai mulți sa primească mântuirea prin Domnul Isus Hristos! Cu ajutorul lui Dumnezeu mergem înainte biruitori prin harul Domnului Isus!

08/03/2021

Get ready for REVIVAL! Our Fall Revival youth convention is happening again this October - stay tuned for more details! 🔥🕊

Get ready for REVIVAL! Our Fall Revival youth convention is happening again this October - stay tuned for more details! 🔥🕊

08/01/2021

Church Service

Photos from Romanian Church of God New York's post 07/31/2021

Împărțind ajutoare și Noi Testamente împreuna cu fr Marius Rosu și alți voluntari din Biserica penticostala Golgota, Podu Iloaiei, din orașul cu același nume din județul Iași. Biserica noastră Ro Church susține aceasta lucrare încă de la începuturile ei și ne bucurăm de acest parteneriat care este între noi prin sprijinul Holy Fire Ministry. Desemenea, am fost bucuroși ca de data aceasta și Primăria Podul Iloaiei au sprijinit acțiunea noastră și ne-au pus la dispoziție atât liste cu oameni in situații deosebite din punct de vedere social-economic, dar si doi polițiști locali care au fost foarte de treaba. Mulțumim lui Dumnezeu si îl slăvim pe El pentru aceasta posibilitate de arăta oamenilor dragostea lui Hristos prin distribuirea a aproape 200 de pachete, dar totodată si pentru fratele Nicu Udrea care la trecerea lui la cele veșnice a lăsat in urmă resurse pentru a fi folosite in astfel de lucrări. Domnul Isus sa răsplătească efortul tuturor!

07/25/2021

Church Service

07/25/2021

Church Service

07/25/2021

Street Evangelization in Brighton Beach, Brooklyn. A lot of Russian speakers people, but also some Moldavians-Romanians and Americans of course. Praise God for this great opportunity to bring Jesus near people!

07/22/2021

Church Service

Videos (show all)

Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service
Church Service

Location

Telephone

Address


60-33 Madison St
New York, NY
11385

Opening Hours

Thursday 7pm - 9pm
Sunday 9am - 12pm
6pm - 8pm
Other Churches of God in New York (show all)
Bronx Church of God of Prophecy Bronx Church of God of Prophecy
1444 Bryant Avenue
New York, 10459

COGOP Bronx is a Christ-exalting, holiness, Spirit-filled, disciple-making, church planting movement with passion for Christian unity!

EbeneKids New York EbeneKids New York
112-05 Rockaway Blvd.
New York, 11420

Anhelamos un ministerio con familias entendidas y hacedoras de la palabra, en constante crecimiento espiritual y numérico ; cuyo legado de paz, santidad y

Iglesia Evangélica Misionera del Bronx Iglesia Evangélica Misionera del Bronx
1 E 182nd Street
New York, 10457

Union, Armonia Y Compañerismo

Ministerio La Gloria Es De Dios Ministerio La Gloria Es De Dios
New York, 11690

Fundamentados en la Biblia y Cristocéntricamente al servicio de Dios y al prójimo espiritual y socialmente.

Vine Baptist Church Vine Baptist Church
9719 Springfield Blvd
New York, 11429

God has called this congregation to courageously represent the kingdom of God through witness, discipleship, and service to others.

Beacon Tabernacle Ministries Beacon Tabernacle Ministries
125-07 Jamaica Ave
New York, 11418

Building Relationships

Gideon Outreach Ministries Gideon Outreach Ministries
83 Belmont Ave
New York, 11212

Gideon Outreach Ministries believes in reaching the community beyond the church walls. We believe that Jesus Christ died for all people. Home away from home If you would like to donate cash app us at: $gideonoutreach

Revelation 13:11-15 Revelation 13:11-15
New York, 10452

The Train is A Beast that Needs to be Tamed Show em How you slay the Dragon. All Copy Rights © Reserved.

Girls for Christ Christian Club Girls for Christ Christian Club
80 Willoughby St
New York, 11201

"Favor is deceitful and beauty is vain but a woman who fearth the Lord shall be praised!" Proverbs 31:30

Interior Ministries: Church of Prophesy Interior Ministries: Church of Prophesy
3814 Laconia Ave
New York, 10469

Interior Ministries is new church that is located at 3814 Laconia Ave, Bronx NY 10469. The pastor Ezekiel Asphall and founding members, Maureen Asphall & S

HORAC Ministries - Bronx NY HORAC Ministries - Bronx NY
695 E Gun Hill Rd
New York, 10467

We preach and teach the word of God and provide a house of refuge for people of all ages and from all cultures. We strive to empower people everyday.

St. Mary's Orthodox Church, Staten Island St. Mary's Orthodox Church, Staten Island
130 Park Ave
New York, 10302

St. Mary’s Orthodox Church is an Indian Orthodox Parish of the West Syriac Liturgical Tradition.