Biserica Adventista Speranta - Pantin

Aceasta este pagina oficiala a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea Pantin - Paris

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 16 iunie

devotionale.ro Ai vreun motiv de frică, de groază? Aşază în rugăciune acel motiv şi roagă-L pe Dumnezeu să îţi aducă pacea.

devotionale.ro

Sarea pământului

devotionale.ro Domnul nu ne-a chemat ca să trecem neobservați prin lume. Dimpotrivă. Vrea să fim agenți ai schimbării, canale prin care să fie răspândită dragostea Sa care schimbă vieți și să vestim oamenilor că există în ceruri un Dumnezeu.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 15 iunie

devotionale.ro La ce eşti tu alergic? Ai un aliment care îţi face rău? Există vreo persoană pe care nu o suporţi? Gândeşte-te cm ai putea îmbunătăţi relaţia cu acea persoană „nesuferită”. Încearcă să înţelegi mai mult despre acea persoană.

devotionale.ro

Lumina lumii

devotionale.ro Caracterul apologetic al expresiei: „Voi sunteți lumina lumii” ne oferă, în ciuda faptului că suntem săraci și goi, identitatea și demnitatea poporului lui Dumnezeu, ne angajează și ne responsabilizează față de misiunea pe care am primit-o în lumea acesta.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 14 iunie

devotionale.ro Ai momente de egoism şi zgârcenie? Fă astăzi un exerciţiu şi dăruieşte ceva preţios cuiva care şi-ar dori acel lucru.

devotionale.ro

Persecutați și fericiți

devotionale.ro Ei nu sunt închiși în temnițe întunecoase de piatră, ci în închisori de hârtie, prizonieri în lanțurile cuvintelor, imaginilor și coloanelor din ziare care, protejate de libertatea de exprimare, aduc injurii, ultragiază și denigrează biserica. Când suntem agresați pentru cauza lui H...

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 12 iunie

devotionale.ro Fă un top 3 al principalelor tale nevoi de acum. Roagă-te în fiecare zi în mod special pentru un răspuns. Urmăreşte ce se întâmplă, apoi nu uita să fii recunoscător.

devotionale.ro

Cei împăciuitori vor fi numiți fii ai lui Dumnezeu

devotionale.ro Să fim și noi pacifiști, care descoperă lumii esența Evangheliei! Prin atitudinea noastră, să arătăm ce echilibru și liniște vin din comuniunea cu Isus. Atunci, mulți vor putea vedea că există în ceruri un Dumnezeu...

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 11 iunie

devotionale.ro Urmăreşte-l cu atenţie pe liderul tău (indiferent în ce domeniu s-ar desfăşura acum viaţa ta). Vezi ce calitate evidentă are. Ar fi foarte bine dacă i-ai face o apreciere referitoare la această calitate.

devotionale.ro

Cei cu inima curată vor vedea pe Dumnezeu

devotionale.ro Cei curați cu inima trăiesc ca și cm s-ar afla chiar în prezența lui Dumnezeu, în timpul pe care El li-l îngăduie în lumea aceasta și Îl vor vedea față în față în viața viitoare, nemuritoare, așa cm Îl vedea și Adam când umbla și vorbea cu Dumnezeu în Eden.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 10 iunie

devotionale.ro Fă astăzi ceva special pentru colţul de natură în care trăieşti. Îngrijeşte sau plantează un copac ori o tufă de flori.

devotionale.ro

Cei milostivi vor avea parte de milă

devotionale.ro Cel care se știe beneficiar al milei divine nu este milostiv, ci mai degrabă făcut, determinat să fie milos. De aceea spune Hristos că cei milostivi vor avea parte de milă. Cei milostivi sunt cei care manifestă compasiune față de săraci, față de cei care suferă și față de cei oprima....

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 8 iunie

devotionale.ro Fă un cadou anonim cuiva. Trimite-i un mic dar, o surpriză. Fă-o cu discreţie, nu anunţa pe reţelele de socializare, păstrează pentru tine acest lucru.

devotionale.ro

Cei blânzi vor moșteni pământul

devotionale.ro Blândețea este opusul spiritului de ură și de răzbunare și, după cm arată Ellen White: „Prin umilință și predare de sine, putem deveni moștenitori împreună cu El, atunci când «cei blânzi vor moșteni pământul»” (Cugetări de pe Muntele Fericirilor, p. 18).

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 6 iunie

devotionale.ro Uşurează-I astăzi sarcina Duhului Sfânt. Roagă-te din proprie iniţiativă pentru o legătură mai strânsă cu Mântuitorul. Ajută şi pe altcineva să facă acest lucru.

devotionale.ro

Cei săraci în duh

devotionale.ro Sunteți conștienți că avem profundă nevoie de iertarea divină? Că niciun merit nu este suficient de valoros ca să ne mântuim prin el? Dacă este așa, ne așteaptă o veste bună. Domnul ne dă ceea ce ne dorim cu atâta ardoare: îndreptățirea prin credința în Isus Hristos.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 4 iunie

devotionale.ro Găseşte o decizie pe care ai tot amânat-o şi înfăptuieşte-o astăzi, nu mai întârzia. Evident, dacă e o decizie spre ceva pozitiv.

devotionale.ro

Puterea învățăturii

devotionale.ro „În prezența unui astfel de Învățător, cu o asemenea ocazie de educație divină, ar fi o nebunie să căutăm o educație despărțiți de El. Să ne întoarcem de la Izvorul de apă vie și să săpăm puțuri crăpate, care nu țin apa?” (Educație, p. 66) Să acceptăm astăzi marile ....

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 3 iunie

devotionale.ro Sigur că iubeşti pe cineva în mod special. Fă-i astăzi o surpriză frumoasă (un buchet de flori, o vizită, o carte sau ceva potrivit cu personalitatea acelei fiinţe).

devotionale.ro

Când a văzut gloatele

devotionale.ro Misiunea bisericii nu poate rămâne străină de situația reală a lumii. Trebuie să fim atenți la ceilalți cu preocupare și compasiune, mai ales când sunt în suferință. Trebuie să fim solidari și, în măsura în care este posibil, responsabili. Isus a venit în lume din dragoste și co...

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 2 iunie

devotionale.ro Dacă ai posibilitatea, ajută pe cineva dintre prietenii tăi să observe şi să realizeze binecuvântările pe care le-a primit. Încurajează-l la recunoştinţă.

devotionale.ro

Împăratul priceput

devotionale.ro Dă dar robului Tău o inimă pricepută, ca să judece pe poporul Tău, să deosebească binele de rău! Căci cine ar putea să judece pe poporul Tău, pe poporul acesta așa de mare la număr!” 1 Împărați 3:9Capitolul 3 din 1 Regi, ni-l prezintă pe tânărul Solo

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 1 iunie

devotionale.ro Scrie o listă cu cele mai recente cinci binecuvântări primite de la Dumnezeu. Vezi în ce măsură ai putea răsfrânge una dintre ele şi asupra altei persoane.

devotionale.ro

Lumină și întuneric

devotionale.ro Isus, Lumina, a coborât în peșteră ca oricare alt prizonier al ei și a luminat-o. El a fost „Lumina lumii”, „viața și lumina oamenilor”, „adevărata lumină care luminează pe oricine”. Datorită Lui suntem astăzi „copii ai luminii”, „lumini în lume”. Să luminăm astăz...

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 31 mai

devotionale.ro Gândeşte-te care este proiectul tău principal chiar acum. Fă o scurtă evaluare şi vezi dacă ar trebui ajustat ceva.

devotionale.ro

Prizonieri ai speranței

devotionale.ro În fortăreața speranței în care suntem captivi, stăm în mâinile unui Dumnezeu atotputernic, la adăpostul aripilor Sale și sub ocrotirea Lui, trăind bucuria speranței în viață veșnică.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 30 mai

devotionale.ro Vezi dacă cineva dintre cunoscuţi este tratat cu răutate din cauza diferenţelor de credinţă sau rasă ori sex. Ia-i apărarea acelei persoane.

devotionale.ro

Desăvârșiți în Hristos

devotionale.ro Adevărata sfințire vine prin punerea în practică a principiului iubirii. „Adevărata sfințire înseamnă iubire desăvârșită, ascultare desăvârșită, o desăvârșită conformare față de voința lui Dumnezeu” Să Îi cerem lui Isus să ne ajute să îi iubim pe semeni.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 29 mai

devotionale.ro Astăzi ar fi un moment bun să Îi fim recunoscători măcar pentru un lucru pe care l-a făcut recent pentru noi.

devotionale.ro

Perfecțiune absolută sau relativă?

devotionale.ro Să avem astăzi privirea ațintită la Isus și să ne parcurgem drumul împreună cu El, perfecționându-ne la fiecare pas.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 28 mai

devotionale.ro Aminteşte-ţi dacă ai nedreptăţit pe cineva în ultima vreme şi cere-i scuze acelei persoane. Dacă e posibil, îndreaptă greşeala făcută.

devotionale.ro

Străini și chiriași

devotionale.ro Să ne amintim, pe parcursul acestei zile, că lumea nu e casa noastră. Noi suntem străini și călători aici, pentru că Isus ne-a pregătit o locuință în casa Tatălui Său.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 27 mai

devotionale.ro Gândeşte-te puţin la cel mai scump lucru pe care îl ai. Ce ai fost dispus să faci pentru a avea acel lucru?

devotionale.ro

Am fost acolo!

devotionale.ro În această dimineață, avem privilegiul să privim slava lui Dumnezeu prin Cuvântul Său. Să îi dedicăm tot timpul de care avem nevoie, ca să creștem spiritual.

devotionale.ro

Făgăduința pentru azi – 26 mai

devotionale.ro Spune cuiva despre sacrificiul Mântuitorului sau oferă cartea Viaţa lui Iisus unei persoane cu care vii în contact.

Vous voulez que votre lieu de culte soit Lieu De Culte la plus cotée à Pantin?

Cliquez ici pour réclamer votre Listage Commercial.

Vidéos (voir toutes)

Puterea Cuvintelor Tale

Emplacement

Téléphone

Adresse


56 Rue Jules Auffret
Pantin
93500

Heures d'ouverture

Vendredi 20:00 - 21:00
Samedi 18:00 - 19:00
Samedi 09:30 - 12:30
Autres lieux de culte à Pantin (voir toutes)
Institut Biblique de France Institut Biblique de France
32 Rue Delizy
Pantin, 93500

/

New Anointing Revival Ministry (world wide) New Anointing Revival Ministry (world wide)
45, Rue Delizy, Lot 225, 2ème Stage
Pantin, 93500

Ayyappan France Ayyappan France
8 Chemin Des Vignes
Pantin, 93000

Le Temple de Swami AYYAPPAN a été fondé par Mr. K.MUTHUKUMARASAMY et a été inauguré le 13 Novembre 2000. Le Temple se trouvait alors à La Plaine Saint-

CPVMI (Centre Parole de Vie Mission Internationale) CPVMI (Centre Parole de Vie Mission Internationale)
55 Rue Cartier Bresson
Pantin, 93500

Eglise La lumière des Nations Eglise La lumière des Nations
45 RUE DELIZY
Pantin, 93500

Assemblée Chrétienne ouverte à tous les peuples du monde pour la gloire de Dieu, au 45 RUE DELIZY 93500 PANTIN à paris( FRANCE) une fois passée les barriéres prendre l'ascenseur au 1er étage QDVB

Македонска Православна Црква Париз Македонска Православна Црква Париз
58 Bis Rue Jules Auffret
Pantin, 93500

Македонска Православна Црковна Општина - „Свети Кирил и Методиј„

Ministère Évangélique Vie Abondante Ministère Évangélique Vie Abondante
32 Rue Délizy 93500 Pantin
Pantin, 93500

Jesus dit : "...je suis venu afin que les brebis aient la vie, et qu'elles soient dans l'abondance." Jean 10.10b

Eglise Centre Parole de Vie Eglise Centre Parole de Vie
55 Rue Cartier Bresson
Pantin, 93500

Nos activités

Mobilier Synagogue Mobilier Synagogue
126 Av Du Général Leclerc
Pantin, 93500

Location ou vente Mobilier reception MEUBLES DECO...INTERIEUR ET EVENEMENTIEL...

Christ Impact Ministries Christ Impact Ministries
45 Rue Délizy
Pantin, 93500

Page officielle de l’église Christ impact Ministries L'Etoile brillante du matin. 45 rue Délizy 93500 Pantin

La Grande Mosquée de Pantin La Grande Mosquée de Pantin
48 Rue Racine
Pantin, 93500

La Grande Mosquée de Pantin

La Parole En Action - La PAC mission évangélique La Parole En Action - La PAC mission évangélique
8 Chemin Des Vignes
Pantin, 93500

La Parole En Action œuvre pour la promotion de l'évangile de JÉSUS qui sauve délivre guérit bénit avec la démonstration de la puissance du ST ESPRIT